Szervezzen csoportja számára egy igazán egyedülálló programot, és ismerjék meg a többszörösen díjnyertes Sziklakórház Atombunker Múzeum nem mindennapi történetét! Privát tárlatvezetéseinket 15 fő alatti csoportok számára ajánljuk. A program felára 15 000 Ft és angol nyelven is kérhető.

Véglegesítés: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztráció nem automatikus, csak visszaigazolás esetén érvényes, az űrlap kitöltése még nem minősül foglalásnak. Munkatársaink 48 órán belül ellenőrzik az Önök által igényelt időpontot, majd írásban igazolják vissza a regisztrációt vagy foglalt időpont esetén javasolnak másik elérhető időpontot. A

A második világháborúban és az 1956-os forradalom idején szükségkórházként működő, majd a hidegháború alatt atombunkerré alakított létesítmény európai szinten is egyedülállónak számít, mely 2008 óta múzeumként üzemel. A program során a teljes kórházat és hidegháborús atombunkert megtekintheti a csoport, amely egy 2400 m2-es területen található, 15 méter mélyen a föld alatt, egy természetes barlangrendszerben. Eredeti eszközökkel, felszerelésekkel, valamint több, mint 200 élethű viaszfigurával egy valódi időutazásban lehet része minden látogatónak.

A megadott árak bruttó árak, melyek az ÁFA-t már tartalmazzák. Az árajánlatban szereplő összeg a teljes szervezési és lebonyolítási költséget tartalmazza. Kizárólagos használatra nincs lehetőség, a tárlatvezetés időtartama alatt további csoportok is tartózkodnak a múzeum területén. Az árajánlat csak az adott időpontra és csoportra vonatkozik.

Amennyiben német, francia, olasz vagy spanyol nyelven igényelnének VIP túrát, kérjük jelezzék a SPECIÁLIS IGÉNYEK rovatban és kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot, amennyiben megoldható a kérés.

Regisztráció

?
?
?
?
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott csoport?Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal