ÚJRANYITÁS

 

A múzeum 95 nap zárvatartást követően 2020. 06. 18-án délben megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a múzeum befogadó kapacitását a járványügyi készültség ideje alatt korlátozzuk és fokozott megelőző intézkedéseket vezetünk be, amelyek az alábbiak szerint változtatják meg a szokásos nyitvatartási és vendégfogadási rendet.

HÉTFŐ – PÉNTEK: ZÁRVA (csak előzetesen bejelentkezett csoportokat fogadunk)

SZOMBAT: 10:00 – 19:00 – utolsó túra indulása: 18:00 (csoportokat nem fogadunk)

VASÁRNAP: 10:00 – 18:00 – utolsó túra indulása: 17:00 (csoportokat nem fogadunk)

2020.11.03-tól fokozott egészségvédelmi intézkedések léptek életbe.

A Sziklakórház egyéni látogatók számára hétköznap zárva tart. Hétvégén tárlatvezetéseket fokozott egészségvédelmi intézkedések mellett, maximum 10 fős csoportokban, kötelező maszkviselés betartása mellett tartunk.

Kérjük, a hétvégi túrákra előre vásárolják meg online a jegyeket a kiválasztott programra a SHOP menüben és a választott program előtt maximum 10 perccel korábban érkezzenek meg a helyszínre.

Hétköznap csak előre regisztrált csoportokat fogadunk. A csoportok között a múzeum közösségi tereit fertőtlenítjük.

PROGRAMOK, FÉRŐHELYEK:

 

Minden órában 60 perces magyar nyelvű történelmi séta indul.

Angol nyelven kizárólag szabad kapacitás függvényében tudunk túrákat indítani. Igény esetén 6 nyelven elérhető (angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol) eldobható ismertetőt biztosítunk a magyar nyelvű túrák mellé. Az audioguide-ok használata átmenetileg szünetel.

Férőhelyek száma: maximum 10 fő/csoport

EGÉSZSÉGVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK:

 

  • A múzeum területén szájmaszk vagy szájat és orrot eltakaró kendő viselése kötelező.

 

  • Kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt érkezéskor.

 

  • Munkatársaink plexi arcpajzsot vagy szájmaszkot viselnek majd az Önökkel történő találkozás során.

 

  • A látogatás során bejárt területet nem korlátozzuk, de kérjük Önöket, hogy a program során tartsák be a 1,5 méteres védőtávolságot.

 

  • A látogatói fogadóteret és mellékhelyiségeket a nap folyamán megnövelt gyakorisággal takarítjuk, esténként pedig ózongenerátorral fertőtlenítjük. A bejárathoz és a mosdókba kézfertőtlenítőt helyezünk ki.

 

  • Csak bankkártyás fizetés lehetséges.

 

Köszönjük!

ELŐVÉTELI VOUCHEREK:

 

A 2020. 03. 15 és 2020. 07. 01. között lejáró elővételi és partner voucherek érvényességét 2020. 09. 30-ig meghosszabbítjuk.

A Sziklakórház Atombunker Múzeum mindent megtesz annak érdekében, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet megszűnését követően az átmeneti időszakban a rendelkezésre álló információit, mihelyt arról tudomása van, haladéktalanul megossza látogatóival, munkatársaival és gondoskodjon a rendelkezések betartásáról.

Intézkedéseinket a hatáylos jogszabályok, valamint az Önök és kollégáink tapasztalatai és visszajelzései alapján folyamatosan monitorozzuk, szükség szerint felülvizsgáljuk és módosítjuk.