A Sziklakórház – Történeti Akadémia megnyitott!

Amennyiben rendelkezik AP kóddal, a regisztrációhoz kérjük kattintson ide:

Fontos információ

Kedves Felhasználóink! Szeretnénk megköszönni türelmüket. Köszönetünk jeléül minden a múzeumi látogatás során 2020. 09. 01 – 2020. 11. 08. között vásárolt AP kóddal 2020. 12. 31-ig lehet regisztrálni a Történeti Akadémia képzéseire.

Hogyan lehet AP kódot vásárolni?

A Történeti Akadémia képzésein való részvételhez szükséges AP kód jelenleg kizárólag a múzeumban személyesen, nyitva tartási időben vásárolható (az AP kódot a múzeumi értékesítő automatából kapott bizonylat alján találja).

Az online vásárlási lehetőség már fejlesztés alatt áll, köszönjük türelmét!

Mi az a Történeti Akadémia?

 

Weboldalra

Nem csak múzeumlátogatás. Nem csak oktatás. ÚJ. MÁS. TÖBB.

 

A Sziklakórház Történeti Akadémiája egy kiterjesztett múzeumi élmény program, amit a fenntartható fejlődés jegyében fejlesztettünk. Akkreditált képzéseink több mint 10 év szakmai munkáját rendszerezik e-learning adatbázisba írott anyagok, videók, webináriumok segítségével, amit múzeumi tárlatvezetéssel, tesztekkel, előadásokkal színesítünk.

A képzésekről

 

Három különböző szintű képzésben lehet részt venni, melyek mindegyike tartalmaz tárlatvezetést a múzeumban.

A Sziklakórház – Történeti Akadémia adatai

 

Felnőttképző szervezet megnevezése: “A Szikla” Múzeumi Közhasznú Alapítvány

Címe: 1012 Budapest, Lovas út 4/C

Adószáma: 18728488-2-41

Nyilvántartásba vételi szám: E-001962/2019

therock.academy

 

Ügyfélszolgálat:

info@therock.academy

+36 70 7 010101

Sziklakórház Atombunker Múzeum, 1012 Budapest, Lovas út 4/C

Ügyfélszolgálat elérhetősége: H-P 10:00 – 17:00

 

Az egyes képzések nyilvántartásba vételi száma:

AP1 – E-001962/2019/D001

AP2 – E-001962/2019/D002

AP2 – E-001962/2019/D003

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF

GYIK

Mi az AP kód?

A Történeti Akadémia képzéseire az úgynevezett AP kód segítségével lehet regisztrálni. Az AP kód 16 jegyű és AP-vel kezdődik. Az AP kódot a múzeumi értékesítő automatákban felnőttképzési program vásárlása esetén kapott bizonylaton találja.

Hogyan vásárolhat AP kódot?

Az AP kódot jelenleg csak a múzeumban lehet megvásárolni, nyitva tartási időben. The AP code for History Academy trainings is currently only available for purchase at the museum during business hours. Az online vásárlási lehetőség már fejlesztés alatt áll, köszönjük türelmét!

Mennyibe kerülnek a képzések?

A képzések árát a Díjszabás menüpontban találja.

Gyermek program is van?

Igen, van! Ha gyermeknek (18 év alatt) vagy családnak szóló képzést vásárol, regisztrálhat a Gyermek Programra. A Gyermek Programok 14 év alatti és feletti gyermekeknek is tartalmaznak ismeretanyagokat. (18 év alatti gyermekek az elektronikus felnőttképzési szerződésünket nem írhatják alá, csak a Gyermek Programban vehetnek részt.)

Hogyan lehet regisztrálni a képzésekre?

Keresse fel a therock.academy oldalt és regisztráljon AP kódjával. Kérjük vegye figyelembe, hogy a Történeti Akadémia akkreditált felnőttképzésként működik, a képzés sikeres teljesítése esetén oklevelet kap. Az akkreditált felnőttképzésben való részvételhez pedig elektronikus felnőttképzési szerződést kötünk a regisztrációs űrlapon megadott adatok segítségével. Az adatokat az Fktv. 21 § (1) bekezdés b) pontja alapján, a képzéssel összefüggésben kezeljük. A szerződés megkötése nélkül nincs lehetőség részt venni a programban.

Mennyi ideig lehet regisztrálni a képzésekre?

Az AP kód megvásárlását követő 3 napon belül kell regisztrálni a therock.academy oldalon a Történeti Akadémia képzéseire.

Mi történik ha elmulasztom a határidőt?

A 3 napos regisztrációs határidő elmulasztása esetén, elveszíti a felnőttképzési programban való részvételi lehetőséget, és befizetését hozzájárulásának megfelelően adományként kezeljük.

Meg lehet változtatni a képzés típusát?

Sajnos, erre jelenleg nincs lehetőség. A vásárláskor el kell dönteni, hogy melyik képzést szeretné igénybe venni.

Mennyi ideig lehet használni az online adatbázist?

Minden képzésnek vagy egy képzési ideje. Az AP1 képzés esetében 30 nap, AP2 esetében 90 nap és AP3 esetében 180 nap áll rendelkezésre az adatbázis használatára. KÉPZÉSI TEMATIKÁK

Milyen nyelven érhetőek el a képzések ismeretanyagai?

Az e-learning felület magyar és angol nyelven használható.

Milyen képzéseket indítanak a Történeti Akadémián?

A Történeti Akadémia jelenleg 3 különböző szintű képzést tartalmaz. A szintek közül az AP kód megvásárlásakor választhat.

Milyen ismeretanyagokat lehet megnézni az e-learning adatbázisban?

A képzések a múzeum történészei által összeállított tartalmakból állnak szövegek, képek, dokumentumok, videók, interjúk és tesztek formájában. Minta ismeretanyag