Tárlatvezetés (hétköznap) – 2021. 12.17.

Ft9 300 Ft

 

Kérjük, ha teheted váltsd meg előre helyedet a múzeumi programokra és érkezz meg 10 perccel a kiválasztott program indulása előtt a helyszínre.

Érkezéskor a pénztárban be kell mutatni a foglalás visszaigazolását (kinyomtatva vagy mobiltelefonon). Ha kedvezményes díjat fizettél, kollégáink kérni fogják a kedvezményre jogosító igazolvány bemutatását.

 


 

Meddig lehet elővételben online helyet foglalni?

 

A hétköznapi programokra elővételben minden nap 09:00 óráig, a hétvégi programokra pedig minden héten pénteken 17:00 óráig lehet vásárolni. A fennmaradó helyeket a helyszínen, érkezési sorrendben, az automata kasszarendszeren keresztül történő vásárlással lehet lefoglalni.

 


 

Audio guide

 

Hétköznap csak magyar nyelvű tárlatvezetések indulnak, amelyhez külföldi vendégeink audio guide eszközök használatával csatlakozhatnak.

 


 

Online megvásárolható programok

 

Elővételben a múzeum mindhárom programjára be lehet fizetni. Mindhárom program tartalmaz múzeumi tárlatvezetést, amin kizárólag a kiválasztott időpontban lehet részt venni. A lenti kategória választó segítségével válaszd ki a programot és ha kedvezményre vagy jogosult, add meg annak típusát. Ne feledd, a kedvezményre való jogosultságot a múzeumi tárlatvezetés során igazolni kell!

 


 

Számlázás

 

A vásárlást követő 3 munkanapon belül megküldjük a befizetést igazoló elektronikus számlát/adomány igazolást e-mail-ben (a vásárlás visszaigazolását automatikusan a vásárlást követően küldjük). Ha a Történeti Akadémia felnőttképzési programot választottad, 2 munkanapon belül megküldjük az AP kódot, amellyel a therock.academy oldalon kell regisztrálni és megkötni a felnőttképzési szerződést az e-learning adatbázis használatához. A szerződés megkötésére 3 nap áll rendelkezésre. Kérjük vedd figyelembe, hogy a határidő lejárta után befizetésedet adományként kezeljük! Ha a számlázással kapcsolatban kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a konyveles@sziklakorhaz.eu e-mail címen.


Lemondás és visszatérítés

A vásárlás előtt kérjük bizonyosodj meg róla, hogy részt tudsz venni a programon, mert visszatérítésre nincs mód. A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének l) pontjának értelmében elállási jogot a vásárlást követően a Vevő nem gyakorolhat, tekintettel arra, hogy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatás egy meghatározott időpontra szól.

1
1
1

VÁLASSZ KEZDÉSI IDŐPONTOT ÉS PROGRAMOT!

1

További információk

Túra időpontja

10:00 – Magyar, 10:30, 11:00 – Magyar, 11:30, 12:00 – Magyar, 12:30 – Angol, 13:00 – Magyar, 13:30 – Angol, 14:00 – Magyar, 14:30 – Angol, 15:00 – Magyar, 15:30 – Angol, 16:00 – Magyar, 16:30 – Angol, 17:00 – Magyar, 17:30, 18:00 – Magyar, 18:30, 19:00

Program típus

EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS PROGRAM, KÖZHASZNÚ PROGRAM, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AP1 szint, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AP2 szint, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AP3 szint

Kategória

Család, Diák, Felnőtt, Fogyatékkal élő, Gyerek, Kupon, Pedagógus, Senior (65+), Senior +

Érdekelhetnek még…