ELŐVÉTEL – Tárlatvezetés – 2021. 06. 19. 17:00

Ft8 000 Ft

A múzeum a 194/2021 (IV. 26.) Kormányrendelet értelmében 18 éves kor felett csak azok számára látogatható, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Az igazolvány felmutatása belépéskor kötelező. Munkatársaink szükség esetén a személyi igazolvány felmutatását kérhetik.

Kérjük, amennyiben teheted, előre vásárold meg online a helyeket a kiválasztott programra és a választott program előtt maximum 5 perccel korábban érkezz meg a helyszínre. A foglalás visszaigazolását a pénztárban kell bemutatni kinyomtatva vagy mobiltelefonon. A pénztárban kollégáink ellenőrzik a kedvezményre való jogosultságot.

 


 

Meddig lehet elővételben vásárolni?

A hétköznapi programokra elővételben minden nap 10:00 óráig, a hétvégi programokra pedig minden héten pénteken 17:00 óráig lehet vásárolni. A fennmaradó helyeket a helyszínen, érkezési sorrendben, az automata kasszarendszeren keresztül történő vásárlással lehet lefoglalni.


 

Csak magyar nyelvű tárlatvezetések

Jelenleg csak magyar nyelven indítunk tárlatvezetéseket és az audio guide készülékek sem használhatók. Igény esetén eldobható papír információs anyagot biztosítunk különböző nyelveken a tárlatvezetéshez.

 


 

Online megvásárolható programok

Elővételben a múzeum mindhárom programjára be lehet fizetni. Mindhárom program tartalmaz múzeumi tárlatvezetést, amin kizárólag a kiválasztott időpontban lehet részt venni. A lenti kategória választó segítségével válaszd ki a programot és ha kedvezményre vagy jogosult, add meg annak típusát. Ne feledd, a kedvezményre való jogosultságot a múzeumi tárlatvezetés során igazolni kell!

Bővebb információ a programokról

 


 

Számlázás

A vásárlást követően maximum 2 munkanapon belül a vásárlásról e-mail-ben megküldjük az elektronikus számlát. A programon való részvételhez elegendő az automata vásárlás visszaigazolás bemutatása. Felnőttképzés vásárlása esetén a felnőttképzési szerződés megkötéséig előleg számla kerül kiállításra, mely tartalmazza a felnőttképzési programhoz szükséges kódot! Számlázással kapcsolatos kérdés esetén kérjük keresd kollégánkat a konyveles@sziklakorhaz.eu e-mail címen.

További információk

Program típus

ADOMÁNYOZÁS – KÖZHASZNÚ PROGRAM, EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS PROGRAM, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AKKREDITÁLT KÉPZÉS – AP1, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AKKREDITÁLT KÉPZÉS – AP2, TÖRTÉNETI AKADÉMIA – AKKREDITÁLT KÉPZÉS – AP3

Kategória

Család, Diák, Felnőtt, Fogyatékkal élő, Gyerek, Kupon, Pedagógus, Senior (65+), Senior +

Érdekelhetnek még…