A játékos és ingyenesen letölthető foglalkoztató füzetek két korcsoport számára érhetők el Mindkét kiadvány segít a Sziklakórház által közvetített üzenetek feldolgozásában, a történelmi tudás elmélyítésében. Múzeumpedagógusaink 3 az 1-ben füzetnek nevezik őket, mert segítenek a ráhangolódásban, ha még csak tervezitek a látogatást, vannak olyan feladatok benne, amiket a kiállítás megtekintése közben, és olyanok is, amiket otthon tudtok a legjobban megoldani.

Sziklakórház felfedező 12 éven aluliak számára

Ez a füzetet azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik még egyáltalán nem vagy csak korlátozott ismeretekkel rendelkeznek a II. világháború, az 1956-os forradalom és a hidegháború időszakából. A foglalkoztató segít, hogy a múzeum élményt személyes történetekhez tudjátok kapcsolni és alapismereteket biztosít a látottak feldolgozásához.


Sziklakórház felfedező 12 - 14 év közötti diákok számára

Ez a kiadvány azoknak szól, akik már tanultak a II. világháborúról, az 1956-os forradalomról és a hidegháború időszakáról. A foglalkoztató olyan információkat tartalmaz, ami kiegészíti az iskolai tananyagot és segít elmélyíteni a Sziklakórházban látottakat.


Nemzeti Kulturális Alap logó

Virtuális Múzeum tartalmainkat az NKA támogatásával hoztuk létre.

www.nka.hu

Minden jog fenntartva!