Normál nyitva tartás

Egész évben hétfőtől-vasárnapig 10:00-től 20:00-ig.
A múzeum biztonsági előírások miatt csak vezetett túra keretében látogatható. A magyar és angol nyelvű tárlatvezetéseket külön csoportokban délelőtt 10 órától minden egész órakor indítjuk. A 14 és 18 órakor induló magyar nyelvű tárlatvezetések 1,5 óra hosszúságúak. Bővített túráinkon felár és regisztráció nélkül tudnak részt venni. A nap utolsó magyar nyelvű tárlatvezetése minden nap 18 órakor indul, az utolsó angol nyelvű tárlatvezetés pedig 19 órakor indul.

Zárva tartás

A múzeum január 1-én, november 1-én, december 24-én, 25-én, valamint december 31-én ZÁRVA tart. Az év többi napján a szokásos nyitva tartással várjuk látogatóinkat!

Nyitva tartás nemzeti ünnepeken

Múzeum március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án egy órás, ingyenes túrákat hirdet 10:00 és 17:00 között, minden félórai kezdettel. A túrákra előzetes, sikeres bejelentkezés szükséges, amint megnyílik a regisztráció a weboldalon (max. kettő héttel, min. egy héttel az esemény kezdete előtt). A regisztráció megnyitását a honlapon és a Facebookon tesszük közzé. Normál, “fizetős” tárlatvezetés ezeken a napokon nincs, az ajándékjegyek ezen a napon nem felhasználhatók. Korábbi jelentkezéseket nem tudunk elfogadni.

Rendkívüli nyitva tartás

Húsvéthétfő, Pünkösdhétfő, május 1., Szent Iván éjszakája*, december 26.

* Múzeumok Éjszakáján központilag kapható jegy és díjszabás érvényes, ld. www.muzej.hu. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy ezen a programon jelentős tumultus szokott lenni, a túra élvezeti értéke kisebb a várakozás és a tömeg miatt.