A Sziklakórház Atombunker Múzeum ingyenes látogatást hirdet Nemzeti Ünnep alkalmával

 

FRISSÍTÉS (2019. 08. 18. – 18:00)

Köszönjük a nagy érdeklődést, a meghirdetett programra a helyek beteltek, a regisztrációs időszak lezárult.

FRISSÍTÉS (2019. 08. 15. – 13:00)

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni és megnyugtatni, hogy a foglalások feldolgozása során csak a helyességet ellenőrizzük (azaz megfelel-e a regisztráció a foglalási szabályzatnak vagy sem), a foglalt helyek száma semmiképp sem kerül módosításra. A visszaigazolt foglalások tehát annyi főre szólnak, amennyire a látogatási igényeket leadták.

Amennyiben valaki mégsem tud eljönni a lefoglalt és a múzeum által visszaigazolt időpontban, kérjük, hogy visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva vonja vissza a foglalást legkésőbb a látogatás előtt 2 nappal, megadva ezzel a lehetőséget más látogatók számára is, köszönjük!

FRISSÍTÉS (2019. 08. 14. – 11:43)

 

Köszönjük a nagy érdeklődést, a meghirdetett programra a helyek beteltek.

(Kérjük, amennyiben rendelkeznek visszaigazolt foglalással, de mégsem tudnak részt venni a programon, a foglalást a szabályzatban megadott módon töröljék, megadva ezzel a lehetőséget más látogatónak is. Köszönjük! A felszabadult helyeket lefoglalni kizárólag az oldal alján található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva van lehetőség. )

 

FRISSÍTÉS (2019. 08. 14. – 10:00)

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2019. 08. 14-én 10:00-kor megnyílt elektronikus foglalási felületünk az augusztus 20-i ingyenes programokra. Felhívjuk figyelmüket, hogy a nagy érdeklődésre és a múzeum kapacitására való tekintettel a látogatáson való részvétel csak a múzeum által jóváhagyott előzetes regisztrációval lehetséges! Időpontot foglalni az oldal alján található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva tudnak. Regisztráció előtt kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbiakat:

 

NEMZETI ÜNNEPEK – LÁTOGATÁSI ÉS REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT

 

 

1. REGISZTRÁCIÓ

 

  • A regisztrációt 2019. augusztus 14-én (szerda) 10:00-kor nyitjuk meg.
  • Egy e-mail címről maximum 1 regisztrációt fogadunk el, maximum 5 fő számára. Ennél magasabb létszámú csoportok regisztrációját nem tudjuk befogadni.
  • A leadott regisztráció abban az esetben sikeres, ha az a múzeum által 48 órán belül visszaigazolásra kerül. A visszaigazolásról SMS-ben és e-mail-ben is értesítjük. A helytelen / többszörös foglalások törlésre kerülnek.
  • A foglalás során  fokozottan ügyeljenek a teljes név, helyes telefonszám és e-mail cím megadására, mert a belépéskor a visszaigazolás bemutatása kötelező (e-mail, SMS vagy nyomtatott formában), enélkül a látogatás nem lehetséges.  Felhívjuk szíves figyelmét továbbá, hogy a visszaélések elkerülése végett kollégáink a regisztrációban megadott adatokat ellenőrizhetik.
  • A csoportregisztrációs felületen, közösségi oldalainkon, telefonon, emailen keresztül és a helyszínen NEM áll módunkban regisztrációt fogadni.
  • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi tapasztalatok alapján A HELYEK VÁRHATÓAN NÉHÁNY PERC ALATT BETELNEK.
  • Regisztráció lemondása: kérjük kattintson az e-mail-ben megküldött visszaigazolásban található linkre, ahol lemondhatja foglalását legkésőbb az esemény előtt két nappal. Lemondásra a helyszínen, telefonon és e-mail-ben nincs lehetőség.
  • Felszabadult helyek foglalása: A felszabadult helyekre kizárólag a foglalási felületen lehet regisztrálni legkésőbb 2 nappal a program előtt.  Helyszíni / telefonos / e-mailben érkező regisztrációt a felszabadult helyekre sem tudunk elfogadni.

2. LÁTOGATÁS

 

  • Nemzeti ünnepeken a látogatás előzetes regisztrációhoz kötött.
  • A programok nemzeti ünnepek alkalmával kizárólag magyar nyelven, félóránként indulnak 10-17 óra között. A program hossza 60 perc.
  • Biztonsági előírások miatt a programon meghatározott létszámú látogató (maximum 25 fő) tud részt venni.
  • Nemzeti ünnepeken fizetős belépésre, ajándék és elővételi belépők felhasználására, csoportos foglalásra nincs lehetőség, kizárólag a jelen szabályzatnak megfelelően, sikeresen regisztrált látogatókat tudjuk fogadni.
  • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a múzeumba való belépés 6 év alatt nem megengedett, 12 éven aluli gyermek számára nem ajánlott. 
  • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.
  • Nemzeti ünnepek alkalmával a múzeum és annak kiszolgáló helyiségei kizárólag a sikeres regisztrációval rendelkező látogatóknak biztosítottak. Regisztráció nélkül ezeken a napokon nem tudjuk Önöket fogadni.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helytelenül leadott, a fenti szabályzatnak nem megfelelő foglalásokat töröljük. Kérjük, hogy csak egy időpontra regisztráljanak és amennyiben mégsem tudnak részt venni a programon, a foglalást a szabályzatban megadott módon töröljék, megadva ezzel a lehetőséget más látogatónak is. Köszönjük!