A Sziklakórház Atombunker Múzeum ingyenes látogatást hirdet Nemzeti Ünnep alkalmával

Frissítés (2019. 10. 21. 17:00)

 

Köszönjük a nagy érdeklődést, a meghirdetett programra a helyek beteltek, a regisztráció lezárult.

Ezúton szeretnénk mindenkit értesíteni, hogy a csoportregisztrációs felületen, közösségi oldalainkon, telefonon, email-en keresztül és a helyszínen NEM áll módunkban regisztrációt sem fogadni, sem törölni. A nemzeti ünnep alkalmával csak azokat a vendégeket tudjuk fogadni, akik sikeres, visszaigazolt regisztrációval rendelkeznek.

Köszönjük a megértésest!

Frissítés (2019. 10. 16. 10:07)

 

Köszönjük a nagy érdeklődést, a meghirdetett programra a helyek beteltek.

(Kérjük, amennyiben rendelkeznek visszaigazolt foglalással, de mégsem tudnak részt venni a programon, a foglalást a szabályzatban megadott módon töröljék, megadva ezzel a lehetőséget más látogatónak is. Köszönjük! A felszabadult helyeket lefoglalni kizárólag az oldal alján található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva van lehetőség. )

Frissítés (2019. 10. 16. 10:00)

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2019. 10. 16-án 10:00-kor megnyílt elektronikus foglalási felületünk az október 23-i ingyenes programokra. Felhívjuk figyelmüket, hogy a nagy érdeklődésre és a múzeum kapacitására való tekintettel a látogatáson való részvétel csak a múzeum által jóváhagyott előzetes regisztrációval lehetséges! Időpontot foglalni az oldal alján található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva tudnak. Regisztráció előtt kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbiakat:

A nagy érdeklődésre és a múzeum kapacitására való tekintettel az ingyenes látogatáson való részvétel csak sikeres, visszaigazolt előzetes regisztrációval lehetséges! Regisztráció előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az szabályzatokat:

NEMZETI ÜNNEPEK – LÁTOGATÁSI ÉS REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT

1. REGISZTRÁCIÓ

 • A regisztrációt 2019. október 16-án (szerdán) 10:00-kor nyitjuk meg.
 • Egy e-mail címről maximum 1 regisztrációt fogadunk el, maximum 5 fő számára. Ennél magasabb létszámú csoportok regisztrációját nem tudjuk befogadni.
 • A leadott regisztráció abban az esetben sikeres, ha az a múzeum által 48 órán belül visszaigazolásra kerül. A sikeres regisztráció visszaigazolásáról e-mail-ben értesítjük. A helytelen / többszörös foglalások törlésre kerülnek.
 • A foglalás során fokozottan ügyeljenek a teljes név, a helyes telefonszám és e-mail cím megadására, mert a belépéskor a visszaigazolás bemutatása kötelező (e-mail vagy nyomtatott formában), e nélkül a látogatás nem lehetséges. Felhívjuk szíves figyelmét továbbá, hogy a visszaélések elkerülése végett kollégáink a regisztrációban megadott adatokat ellenőrizhetik.
 • A csoportregisztrációs felületen, közösségi oldalainkon, telefonon, emailen keresztül és a helyszínen NEM áll módunkban regisztrációt fogadni.
 • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi tapasztalatok alapján A HELYEK VÁRHATÓAN NÉHÁNY PERC ALATT BETELNEK.
 • Regisztráció lemondása: kérjük, kattintson az e-mail-ben megküldött visszaigazolásban található linkre, ahol lemondhatja foglalását legkésőbb az esemény előtt két nappal. Lemondásra a helyszínen, telefonon és e-mail-ben nincs lehetőség.
 • Felszabadult helyek foglalása: A felszabadult helyekre kizárólag a foglalási felületen lehet regisztrálni legkésőbb 2 nappal a program előtt. Helyszíni / telefonos / e-mailben érkező regisztrációt a felszabadult helyekre nem tudunk elfogadni.

2. LÁTOGATÁS

 

  • Nemzeti ünnepeken a látogatás előzetes regisztrációhoz kötött.
  • A programok nemzeti ünnepek alkalmával kizárólag magyar nyelven, félóránként indulnak 10-17 óra között. A program hossza 60 perc.
  • Biztonsági előírások miatt a programon meghatározott létszámú látogató (maximum 25 fő) tud részt venni.
  • Nemzeti ünnepeken fizetős belépésre, ajándék és elővételi belépők felhasználására, csoportos foglalásra nincs lehetőség, kizárólag a jelen szabályzatnak megfelelően, sikeresen regisztrált látogatókat tudjuk fogadni.
  • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a múzeumba való belépés 6 év alatt nem megengedett, 12 éven aluli gyermek számára nem ajánlott. 
  • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.
  • Nemzeti ünnepek alkalmával a múzeum és annak kiszolgáló helyiségei kizárólag a sikeres regisztrációval rendelkező látogatóknak biztosítottak. Regisztráció nélkül ezeken a napokon nem tudjuk Önöket fogadni.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helytelenül leadott, a fenti szabályzatnak nem megfelelő foglalásokat töröljük. Kérjük, hogy csak egy időpontra regisztráljanak és amennyiben mégsem tudnak részt venni a programon, a foglalást a szabályzatban megadott módon töröljék, megadva ezzel a lehetőséget más látogatónak is. Köszönjük!