FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK

 

Tájékoztatjuk minden kedves látogatónkat, hogy 2020. január 6. és 2020. február 28. között a múzeumban állagmegóvási és felújítási munkálatok zajlanak. Ebben az időszakban az adálymentes (kerekes székes) látogatást sajnos nem tudjuk teljeskörűen biztosítani. Egy-egy szakaszon az intézmény csak lépcsőkön és keskeny folyosókon keresztül,  oda-vissza csak gyalog járható. A pontos részletekről 10:00 és 17:00 óra között az alábbi telefonszámon tud érdeklődni: +36 70 7 010101 , 0-as mellék.

Köszönjük a türelmet és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!

Egyéni látogatók

 

Vezetett történelmi sétáinkra a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel, a múzeumi szolgáltatás díját a helyszínen tudják megfizetni.

Csoportlétszám: maximum 25 fő (a program 1 fő esetén is elindul)

Program hossza: 60 perc

Előzetes regisztrációra 15 fő alatti létszám esetén nincs lehetőség (kivéve VIP tárlatvezetés).

Foglalás csoportoknak

 

15 fő és afeletti csoportok látogatás esetén előzetes írásbeli bejelentkezés szükséges, amelyet a e-mailen keresztül vagy a CSOPORTOKNAK menüpontban tud leadni.

Amennyiben külön tárlatvezetést szeretnének igényelni 15 fő alatt, kérjük, válasszák a VIP csoportregisztrációt.

Csoport típusok

 

  • Felnőtt csoport

20 és 64 éves kor közötti látogatók számára, minimum 15 fős létszám esetén. Maximális csoportlétszám 30 fő, az ennél nagyobb létszámmal regisztráló csoportokat a helyszínen 30 főnél kisebb csoportokra osztjuk, akik kb. 5 perc különbséggel tekintik meg a kiállítást.

 

  • Diákcsoport

6 és 19 éves kor közötti látogatók számára, minimum 15 fős létszám esetén. Maximális csoportlétszám 30 fő, az ennél nagyobb létszámmal regisztráló csoportokat a helyszínen 30 főnél kisebb csoportokra osztjuk, akik kb. 5 perc különbséggel tekintik meg a kiállítást.

 

  • VIP csoport

15 fő alatti csoportok számára, akik külön vezetővel szeretnék megtekinteni a múzeumot.

 

  • Céges csapatépítő

Ajánljuk minden korosztály számára, akik szeretnének munkatársaiknak maradandó élményt nyújtani, egymást jobban megismerni  egy különleges helyszínen nem mindennapi feladatok teljesítése mellett.

Csoportfoglalás esetén választható programjaink:

 

  • NORMÁL – 60 perces történelmi séta:

1 órás program szakmai vezetéssel, amely során a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport.

 

  • INTERAKTÍV –  90 történelmi séta játékokkal:

1,5 órás program szakmai vezetés kíséretében, amely során a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport. A résztvevők korhű ruhákba öltözve, játékos, memóriát és megfigyelőkészséget tesztelő feladatokkal kiegészített, interaktív programban vesznek részt, amely végén a legjobban teljesítők ajándékokban részesülnek.

Létszám: Minimum 7 – maximum 20 fő/csoport (nagyobb létszámú csoportokat csoportbontással tudunk fogadni).

Az interaktív program felára az alap szolgáltatási díjon felül értendő 20 000 HUF / csoport.

 

  • MÚZEUMI ÓRA  –  45 perces előadás + 60 perces történelmi túra (diákcsoportok számára):

Ismertesse meg diákjaival hazánk sorsfordító történlemi eseményeit. Múzeumi óráinkat 45 perc hosszan, vetítéssel színesítve interaktív módon tartjuk meg.

Díj: 5000 Ft csoportonként (max. 45 fő).

A foglalkozás előtt/után a létesítmény megtekintése (a megfelelő csoportkedvezményes belépődíjak rendezésével).  Amennyiben múzeumi órát választanak, kérjük a “Speciális igények” rovatban tüntessék fel, hogy a résztvevők hányadik osztályosok, így az előadás ismeretanyagát a korcsoportnak megfelelően tudjuk kialakítani.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy múzeumi óráink kizárólag látogatással együtt igényelhetők.

Szolgáltatási díjak:

 

Múzeumi szolgáltatási díjainkat az általános információ menüpontban tekinthetik meg.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Hatósági előírások miatt a múzeum kizárólag vezetett túrával látogatható. Az egyénileg érkező látogatóknak fenntartott csoportok maximális létszáma 25 fő, a szabad férőhelyek értékesítése érkezési sorrenden történik. Amennyiben egy időpontra betelnek a helyek, egy aznapi, későbbi túrára tudunk helyet biztosítani. A tárlatvezetések indításának nincs minimális résztvevői létszáma.

A múzeumba való belépés 6 éven aluli gyermekek számára nem megengedett, 12 éven aluli gyermekek számára pedig nem ajánlott. A tárlat 12 éven aluli gyermekek számára kizárólag szülő/gondviselő beleegyezésével látogatható.

Tárlatvezetések magyar és angol nyelven 10:00 – 18:00 között minden egész órakor indulnak és 60 perc hosszúságúak. 14:00 és 18:00 órakor 90 perces magyar nyelvű tárlatvezetés indul, melyen normál áron vehetnek részt. Az utolsó magyar nyelvű tárlatvezetés minden nap 18 órakor, az utolsó angol nyelvű pedig 19 órakor indul.

Előzetes helyfoglalásra a FOGLALÁS menüpont alatt van lehetőség. 10 fő alatti csoport érkezése esetén nincs lehetőség előzetes regisztrációra (kivéve VIP tárlatvezetés), de javasoljuk a tárlatvezetési díj előzetes kifizetését, mert a szabad helyek száma érkezéskor más módon nem garantálható. (Kivétel: márc. 15., aug. 20 és okt. 23.) Bármely választott egyéni látogatói csoportunkhoz tudnak csatlakozni a szabad helyek függvényében.

Fényképezni és videófelvételt készíteni a múzeumban nem lehet.
Fotójegy vásárlására nincs lehetőség.

A tárlatvezetésre a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel. A kapacitás maximalizálva van (25 fő/túra). Előre váltott jeggyel kérjük, legkésőbb a választott túra előtt 15 perccel érkezzenek a helyszínre és adják át kinyomtatott voucher-üket / vagy mutassák be telefonon PDF formátumban a pénztárban.

Korhatár

A múzeumba való belépés 6 éven aluli gyermekek számára nem megengedett, 12 éven aluli gyermekek számára pedig nem ajánlott. A tárlat 12 éven aluli gyermekek számára kizárólag szülő/gondviselő beleegyezésével látogatható.