IDEIGLENESEN ZÁRVA!

VÁLTOZÁS 2020. 11. 10-től!

Kedves Érdeklődő! A múzeum 2020. 11. 10-től visszavonásig ZÁRVA tart.

Köszönjük megértését!

IDEIGLENES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NYITVA TARTÁS

VÁLTOZÁS 2020. 11. 03-tól!

Kedves Érdeklődő! A jelenlegi vírushelyzetben a Sziklakórház munkatársai home office-ban dolgoznak.

Kérjük, a zárva tartás alatt elsősorban e-mail-ben (info@sziklakorhaz.hu) keressenek minket, így kérdésük / kérésük az illetékes kollégához jut el.

Sürgős esetben az ügyfélszolgálati ügyeleti telefonszám: 06 30 359 9919

COVID-19 – BIZTONSÁGOS LÁTOGATÁS INFORMÁCIÓ

COVID_2020

Felhívjuk Látogatóink szíves figyelmét, hogy 2020. 09. 01-től a Sziklakórház Atombunker Múzeum kizárólag szájmaszkban vagy szájat és orrot eltakaró kendő használatával látogatható.

Az egyéni csoportlétszámot 10 főben maximalizáljuk.

Kérjük érkezéskor használják kihelyezett kézfertőtlenítőnket.

Múzeumi órákat ideiglenesen nem tartunk.

 

ANGOL nyelvű túrát jelenleg nem indítunk, de rendelkezésre áll többnyelvű, eldobható papír információs lap. Az audioguide-ok használata átmenetileg szünetel.

SZIKLÁBA VÁJT TÖRTÉNELEM PROGRAM – 2020. 11. 14.   ELHALASZTVA!

Három, külön-külön is lenyűgöző turisztikai látványosság most egy exkluzív alkalom keretein belül együtt lesz megtekinthető 2020. 11. 14-én este (MINDEN HELY BETELT!)

Frissítés! A programot bizonytalan ideig elhalasztjuk! Az új időpontot a kötelező zárva tartás feloldását követően hirdetjük meg. Visszatérítéssel kapcsolatban kérjük vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot az info@sziklakorhaz.hu e-mail címen.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

MÚZEUMI PROGRAMJAINK

A múzeumot 3 program keretében lehet megtekinteni:

Programok

A LÁTOGATÁS SZABÁLYAI

A múzeum csak tárlatvezetéssel látogatható – Múzeumunk befogadóképessége korlátozott, ezért biztonsági okokból a programokon meghatározott számú látogató tud részt venni. Túráink nyitvatartási időben angol és magyar nyelven indulnak minden egész órakor. Egyénileg érkező látogatók (8 fő alatt) ezekhez tudnak csatlakozni előzetes bejelentkezés nélkül, érkezési sorrendben (regisztrációs lehetőség jelenleg nincs). A tárlatvezetésre a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel, javasoljuk érkezzenek meg legalább 20 perccel a kiválasztott túra előtt. Maximális létszám jelenleg 10 fő / csoport. 8 fő feletti csoportok kérjük tekintsék meg CSOPORTOKNAK menüpontunkat.

A normál tárlatvezetés hossza 60 perc – A tárlatvezetés során bejárják a Sziklakórház Atombunker Múzeum minden kiállítását szakmai vezetőink segítségével.

Fényképezni és videófelvételt készíteni nem szabad – Fotójegyet nem értékesítünk. A múzeum előterében fényképes emléktárgyak, képeslapok vásárolhatóak.

A múzeum 6 éves kor alatt nem látogatható – A kiállítás felkavaró, megrázó kialakítása miatt kisgyermekek a múzeumot nem látogathatják.

12 éves kor alatt nem ajánlott – De szülő / gondviselő jóváhagyásával és felügyeletével látogatható.

Az automatáknál csak bankkártyás, a pénztárban SZÉP kártyás fizetés lehetséges – Készpénzes fizetési lehetőség a fenntartható fejlesztéseinkkel összhangban megszűnt. Köszönjük a megértést!

ZÁRVA TARTÁS

 

A múzeum ZÁRVA tart:

  • január 1-én
  • 2020. 10. 23-án a múzeum ZÁRVA tart, az idei nemzeti ünnepekre tervezett programok elmaradnak.
  • november 1-én
  • november 10-től visszasvonásig
  • december 24-én
  • december 25-én
  • december 31-én

 

Az év többi napján (kivéve nemzeti ünnepek) a szokásos nyitva tartással várjuk látogatóinkat.

ÉLŐ TÉRKÉP A SZIKLAKÓRHÁZBA