A minimális létszám egy csoportban 15 fő, a maximális 30 fő. 30 főnél nagyobb csoportokat csak csoportbontással tudunk fogadni. Csoportbontás esetén a csoportok kb. 5-10 perc különbséggel tudnak indulni létszámtól és kapacitástól függően.

Véglegesítés: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztráció nem automatikus, csak visszaigazolás esetén érvényes, az űrlap kitöltése még nem minősül foglalásnak. Munkatársaink 48 órán belül ellenőrzik az Önök által igényelt időpontot, majd írásban igazolják vissza a regisztrációt vagy javasolnak alternatív időpontot. Amennyiben 48 órán belülre szeretne foglalni, az alábbi telefonszámon jelezheti 10 és 17 óra között: 06-70-7-01-01-01 / 0-s mellék.

Jegyárak: 15 fő és afeletti csoportok számára a normál jegyárból 10% csoportkedvezményt biztosítunk. Jegyárainkról ITT tájékozódhatnak. Amennyiben a csoport – akár részben – kedvezményre jogosult, kérjük jelezzék a regisztráció során a Megjegyzés rovatban. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kedvezményre való jogosultságot minden esetben igazolni szükséges a pénztárnál.

15 fő alatt: Amennyiben kisebb létszámmal érkeznének, garantált jegyüket a normál 60 perces tárlatvezetésre a JEGYVÁSÁRLÁS menüpont alatt tudják előre megvásárolni. Ha külön tárlatvezetést szeretnének, kérjük válasszák a VIP csoportregisztrációt. (A korlátozott befogadóképesség miatt előzetes jegyvásárlás, illetve regisztráció nélkül nem tudjuk garantálni, hogy a választott túra időpontjában lesz elegendő hely.)

VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK FELNŐTTEKNEK:

 

NORMÁL – 60 perces tárlatvezetés:

1 órás túra élő idegenvezetéssel, amely során a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport. Maximális csoportlétszám: 30 fő.

INTERAKTÍV –  90 perces tárlatvezetés játékokkal:

1,5 órás túra élő idegenvezetéssel, amely során a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport. A résztvevők korhű ruhákba öltözve, játékos, memóriát és megfigyelőkészséget tesztelő feladatokkal kiegészített, interaktív tárlatvezetést kapnak. A tárlatvezetés végén a legjobban teljesítők ajándékokban részesülnek. Maximum létszám 20 fő/csoport (nagyobb létszámú csoportokat csoportbontással tudunk fogadni). Az interaktív tárlatvezetés felára a belépőjegy árakon felül 20 000 HUF/csoport.

Regisztráció

?
?
?
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott csoport?Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal