Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ha osztályát a 2019. október 1. és november 30között 60 perces történelmi vagy 90 perces interaktív sétára regisztrálja, akkor a diákok a befizetett program mellett egy ingyenes, ajándék történelemórán is részt vehetnek! Az ingyenes múzeumi óra csak látogatással, azaz történelmi vagy interaktív sétával együtt vehető igénybe!

  • A normál tárlatvezetés díja kedvezménnyel 1.800 Ft/fő (20 év alatt, 10% csoportkedvezménnyel – amely 15 fő, vagy afeletti létszámú csoport érkezése esetén vehető igénybe).
  • Közoktatásban foglalkoztatott pedagógusoknak a belépés díjtalan (érvényes pedagógus igazolvány/igazolás bemutatása mellett vehető igénybe)

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy múzeumi óráinkat megfelelő háttértudás mellett 12 éves kor fellett ajánljuk, melyeket kizárólag normál tköznapokon 10:00 és 17:00 között tudunk megtartani, minimum 15 fös vagy afeletti foglalás esetén!

VÁLASZTHATÓ MÚZEUMI ÓRA TÉMAKÖRÖK:

  • Magyarország a II. világháborúban
  • 1956-os forradalom
  • Hidegháború
  • Embermentők – Elfeledett hősök
  • Az Atombomba – A nukleáris fenyegetettség múltja és jelene

 A megújult múzeumi óráinkról ITT olvashatnak bővebben.

REGISZTRÁCIÓ

A csoportos látogatáshoz és a kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges az info@sziklakorhaz.eu e-mail címen vagy a https://www.sziklakorhaz.eu/regisztracio/ oldalon keresztül.

E-mail-es bejelentkezés esetén, kérjük, írja meg az alábbi adatokat:
– preferált látogatási nap és idöpont (pl. 2019. 10. 12. 11:15)
– összlétszám (diákok + tanárok / csoportkísérők)
– iskola pontos neve és címe
– pedagógus / csoportkísérő elérhetősége (név + mobiltelefonszám)
– választott program (60 vagy 90 perces program, igény esetén a múzeumi óra témája)

Tájékoztatjuk önöket, hogy a múzeumunkba való belépés 6 éven aluli gyermekek számára nem megengedett, 12 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott.

Várjuk önöket sok szeretettel!