Foglalás egyéni látogatóknak

A tárlatvezetéseinkre a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel, a tárlatvezetés szolgáltatásának díját a helyszínen tudják megfizetni. Előzetes regisztrációra 10 fő alatti létszám esetén nincs lehetőség (kivéve VIP tárlatvezetés).

Online értékesítési felületünk fejlesztése folyamatban van, szíves türelmüket kérjük.

Foglalás csoportoknak

15 fő és afeletti csoport tárlatvezetésre vagy interaktív programra a CSOPORTOKNAK menüpontban tud regisztrálni.
Amennyiben kisebb létszámmal érkeznének, garantált részvételüket a normál 60 perces tárlatvezetésre a FOGLALÁS menüpont alatt tudják előre biztosítani. Ha külön tárlatvezetést szeretnének igényelni 15 fő alatt, kérjük, válasszák a VIP csoportregisztrációt.

Nyitva tartási idő

A hét miden napján nyitva tartunk 10:00 – 20:00 között, a pénztár 19:30-kor zár. Tárlatvezetések magyar és angol nyelven külön csoportokban indulnak.

Téli programrend

2019. november 1-től 2020. február 29-ig téli nyitvatartási rend szerint indulnak a magyar nyelvű tárlatvezetések, azaz hétköznapokon 10:00, 12:00, 14:00 és 18:00 órakor, melyek mindegyike 60 perc hosszúságú. Hétvégéken minden egész órakor 10:00 és 18:00 óra között minden órában indul magyar nyelvű vezetés, melyek 60 perc hosszúságúak, kivéve a 14:00 és 18:00-kor kezdődő 90 perces magyar nyelvű tárlatvezetéseket, melyeken normál áron vehetnek részt. Az utolsó magyar nyelvű tárlatvezetés minden nap 18 órakor, az utolsó angol nyelvű vezetés pedig 19 órakor indul. Nemzeti ünnepeken (márc. 15., aug. 20. és okt. 23.) múzeumunk ingyenesen látogatható, azonban a részvétel előzetes, sikeres regisztrációhoz kötött. Az ünnepi és téli nyitva tartásunkról IDE kattintva tájékozódhat.

Zárva tartás

A múzeum január 1-én, november 1-én, december 24-én, 25-én, valamint december 31-én ZÁRVA tart. Az év többi napján (kivéve nemzeti ünnepek) a szokásos nyitva tartással várjuk látogatóinkat!

Nemzeti ünnepek

Nemzeti ünnepek alkalmából a múzeum programján kizárólag előzetes regisztrációt követően lehet részt venni. Ezen a napon a múzeum normál program keretében nem látogatható. A regisztráció menetéről és a rendelkezésre álló helyekről IDE kattintva tájékozódhat.

Árak

Jegyárainkat a LÁTOGATÁS menüpontban tekinthetik meg.

Fontos információk

Hatósági előírások miatt a múzeum kizárólag vezetett túrával látogatható. Az egyénileg érkező látogatóknak fenntartott csoportok maximális létszáma 25 fő, a szabad férőhelyek értékesítése érkezési sorrenden történik. Amennyiben egy időpontra betelnek a helyek, egy aznapi, későbbi túrára tudunk helyet biztosítani. A tárlatvezetések indításának nincs minimális résztvevői létszáma.

A múzeumba való belépés 6 éven aluli gyermekek számára nem megengedett, 12 éven aluli gyermekek számára pedig nem ajánlott. A tárlat 12 éven aluli gyermekek számára kizárólag szülő/gondviselő beleegyezésével látogatható.

Tárlatvezetések magyar és angol nyelven 10:00 – 18:00 között minden egész órakor indulnak és 60 perc hosszúságúak. 14:00 és 18:00 órakor 90 perces magyar nyelvű tárlatvezetés indul, melyen normál áron vehetnek részt. Az utolsó magyar nyelvű tárlatvezetés minden nap 18 órakor, az utolsó angol nyelvű pedig 19 órakor indul.

Előzetes helyfoglalásra a FOGLALÁS menüpont alatt van lehetőség. 10 fő alatti csoport érkezése esetén nincs lehetőség előzetes regisztrációra (kivéve VIP tárlatvezetés), de javasoljuk a tárlatvezetési díj előzetes kifizetését, mert a szabad helyek száma érkezéskor más módon nem garantálható. (Kivétel: márc. 15., aug. 20 és okt. 23.) Bármely választott egyéni látogatói csoportunkhoz tudnak csatlakozni a szabad helyek függvényében.

Fényképezni és videófelvételt készíteni a múzeumban nem lehet.
Fotójegy vásárlására nincs lehetőség.

A tárlatvezetésre a helyeket érkezési sorrendben töltjük fel. A kapacitás maximalizálva van (25 fő/túra). Előre váltott jeggyel kérjük, legkésőbb a választott túra előtt 15 perccel érkezzenek a helyszínre és adják át kinyomtatott voucher-üket / vagy mutassák be telefonon PDF formátumban a pénztárban.

Korhatár

A múzeumba való belépés 6 éven aluli gyermekek számára nem megengedett, 12 éven aluli gyermekek számára pedig nem ajánlott. A tárlat 12 éven aluli gyermekek számára kizárólag szülő/gondviselő beleegyezésével látogatható.