A PROGRAM TARTALMA

 

A közhasznú program segítségével adományoddal támogatod a múzeumot fenntartó „A Szikla” Múzeumi Közhasznú Alapítvány tevékenységét. Az adományokat az Alapítvány közhasznú tevékenységeire használjuk fel, úgy mint a múzeum fenntartása, kutatás, oktatás, hátrányos helyzetű gyermekek számára programszervezés, valamint az “A Szikla” Díj kiosztása.

Az alábbiakban meghatározott vagy annál nagyobb összegű adomány felajánlása esetén  ellenszolgáltatásnak nem minősülő szolgáltatásként múzeum látogatást ajánlunk fel [350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről, 1. § (5) a), b), 4. § (1) e), 6. §] értelmében.

A befizetett adományról minden esetben adomány igazolás készül, igény esetén az adományozó (cég vagy magánszemély) részére az adóalap csökkentésére is alkalmas formátumban.

ADOMÁNY KATEGÓRIÁK

Díjszabásunk megváltozik!

A Sziklakórház Atombunker Múzeum díjszabása 2021. 12. 26-tól megváltozik. Az új díjszabás megtekintéséhez kattints IDE!

NORMÁL ADOMÁNY

FELNŐTT: 18 – 65 éves kor között

 

CSALÁD: 1 felnőtt és 1 gyermek (6-18 év között)

CSÖKKENTETT ADOMÁNY I.

SENIOR: 65 év felettiek

DIÁK: 18 – 26 év között, diákigazolvánnyal

KUPON:  Budapest kártya, Programcentrum, Guide.me kupon, Sziklakórház partner kupon

CSÖKKENTETT ADOMÁNY II.

GYEREK: 6 – 18 éves kor között

 

Figyelem! 6 éves kor alatt a múzeum nem látogatható, 12 éves kor alatt nem ajánlott (szülő/gondviselő hozzájárulása szükséges).

CSÖKKENTETT ADOMÁNY III.

SENIOR+: 70 év feletti EU állampolgárok

PEDAGÓGUS: érvényes pedagógus igazolvánnyal

FOGYATÉKKAL ÉLŐK: egy fő kísérővel

EGYÉB SPECIÁLIS

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁRAKRÓL ÉS A KEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELÉRŐL

 

• *Az angol nyelvű programok ára forintban fizetendő a napi MNB középárfolyamon. A program forintra átváltott pontos napi díját  a múzeumban elhelyezett fizető automata is mutatja.

• A magyar nyelvű programok ára Forintban értendő és tartalmazza az ÁFÁ-t (amennyiben releváns).

• A kedvezményre való jogosultságot a múzeumban a túrán való részvétel előtt igazolni kell a megfelelő igazolvány felmutatásával.

• A Családi jegy 1 fő felnőtt és 1 fő gyermek számára tartalmaz tárlatvezetést a múzeumban, azaz 1 felnőttel 1 fő 18 év alatti gyermek ingyen látogathatja a múzeumot.

• A diákjegy igénybevételéhez magyar vagy nemzetközi ISIC diákigazolványt kell felmutatni.

• A pedagógus kedvezményt az Európai Unió területén közoktatásban dolgozó pedagógusok vehetik igénybe, amelyhez érvényes arcképes pedagógusigazolványt kell bemutatni.

• Fogyatékossággal élők, valamint kísérőik (jogosultanként legfeljebb 1 fő) is kedvezményre jogosultak. Elfogadott igazolvány: fogyatékosságot igazoló érvényes dokumentummal: SINOSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, ÉFOÉSZ, SVOE, AOSZ igazolvány*. Külön felhívjuk arra a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár (MÁK) által kiadott hatósági igazolványokat, illetve a közgyógyellátási igazolványokat nem áll módunkban elfogadni a kedvezményes díjra való igényjogosultság igazolására.

• Egyéb speciális belépő: Nemzetközi szerződések alapján erre feljogosítottak, pl. ICOM, Pulszky Társaság – Múzeumi Egyesület tagjai. Elfogadott igazolvány: érvényes ICOM kártya.