A PROGRAM TARTALMA

 

Ha csoporttal érkezel, az egyszerű tárlatvezetés programot ajánljuk számodra, amely során múzeumi tárlatvezetésen vehetsz részt. Ennek a programnak a díja 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

Ha a látogatásról ÁFÁ-s számlára van szükséged, mindenképp az egyszerű tárlatvezetés programot kell választanod, amely 27% visszaigényelhető ÁFÁ-t tartalmaz (tehát az alapára ugyanaz, mint a másik két programnak).

15 fő feletti csoportok az EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS program itt feltüntetett díjából 10% csoportkedvezményt kapnak!

DÍJSZABÁS

Díjszabásunk megváltozik!

A Sziklakórház Atombunker Múzeum díjszabása 2021. 12. 26-tól megváltozik. Az új díjszabás megtekintéséhez kattints IDE!

NORMÁL DÍJ

FELNŐTT: 18 – 65 éves kor között

 

CSALÁD: 1 felnőtt és 1 gyermek (6-18 év között)

KEDVEZMÉNY I.

SENIOR: 65 év felettiek

DIÁK: 18 – 26 év között, diákigazolvánnyal

KUPON:  Budapest kártya, Programcentrum, Guide.me kupon, Sziklakórház partner kupon

KEDVEZMÉNY II.

GYEREK: 6 – 18 éves kor között

 

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK – csoportos kedvezmény

KEDVEZMÉNY III.

SENIOR+: 70 év feletti EU állampolgárok

PEDAGÓGUS: érvényes pedagógus igazolvánnyal

FOGYATÉKKAL ÉLŐK: egy fő kísérővel

EGYÉB SPECIÁLIS

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁRAKRÓL ÉS A KEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELÉRŐL

 

• *Az angol nyelvű programok ára forintban fizetendő a napi MNB középárfolyamon. A program forintra átváltott pontos napi díját  a múzeumban elhelyezett fizető automata is mutatja.

• A magyar nyelvű programok ára Forintban értendő és tartalmazza az ÁFÁ-t.

• A kedvezményre való jogosultságot a múzeumban a túrán való részvétel előtt igazolni kell a megfelelő igazolvány felmutatásával.

• A Családi jegy 1 fő felnőtt és 1 fő gyermek számára tartalmaz tárlatvezetést a múzeumban, azaz 1 felnőttel 1 fő 18 év alatti gyermek ingyen látogathatja a múzeumot.

• A diákjegy igénybevételéhez magyar vagy nemzetközi ISIC diákigazolványt kell felmutatni.

• A pedagógus kedvezményt az Európai Unió területén közoktatásban dolgozó pedagógusok vehetik igénybe, amelyhez érvényes arcképes pedagógusigazolványt kell bemutatni.

• Fogyatékossággal élők, valamint kísérőik (jogosultanként legfeljebb 1 fő) is kedvezményre jogosultak. Elfogadott igazolvány: fogyatékosságot igazoló érvényes dokumentummal: SINOSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, ÉFÉSOÉSZ, SOE, AOSZ igazolvány*. Külön felhívjuk arra a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár (MÁK) által kiadott hatósági igazolványokat, illetve a közgyógyellátási igazolványokat nem áll módunkban elfogadni a kedvezményes díjra való igényjogosultság igazolására.

• Egyéb speciális belépő: Nemzetközi szerződések alapján erre feljogosítottak, pl. ICOM, Pulszky Társaság – Múzeumi Egyesület tagjai. Elfogadott igazolvány: érvényes ICOM kártya.