VÁLASSZ MÚZEUMI PROGRAMOT!

 

A Sziklakórház Atombunker Múzeum csoportok számára két program keretében látogatható.  Mindkét program tartalmaz normál, 60 perces tárlatvezetést a múzeumban. Kérjük, nézd meg az alábbi rövid összefoglalót és válaszd ki, hogy Ti melyik program keretében látogatnátok el hozzánk:

Díjszabásunk megváltozik!

A Sziklakórház Atombunker Múzeum díjszabása 2021. 12. 26-tól megváltozik. Az új díjszabás megtekintéséhez kattints IDE!

KÖZHASZNÚ PROGRAM

A közhasznú program segítségével adományotokkal támogatjátok a múzeumot fenntartó „A Szikla” Múzeumi Közhasznú Alapítvány tevékenységét. Meghatározott adomány felajánlása esetén  ellenszolgáltatásnak nem minősülő szolgáltatásként múzeum látogatást ajánlunk fel [350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről, 1. § (5) a), b), 4. § (1) e), 6. §] értelmében.

EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS

Ha ÁFÁ-s számlára van szükségetek a befizetésről, akkor az egyszerű tárlatvezetés programot ajánljuk számotokra, amely során múzeumi tárlatvezetésen vehettek részt. Ennek a programnak a díja 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

REGISZTRÁCIÓ ÉS EGYÉB PROGRAMOK

 

Csoportoknak a regisztráció kötelező, illetve interaktív és incentive programokat, valamint múzeumi órákat is igényelhetnek, erről az alábbi felületen olvashattok bővebben:

FIZETÉSI MÓDOK

A múzeumban bankkártyával lehet fizetni, illetve csoportok választhatják fizetési módnak az előre utalást.

Csoportok előzetes egyeztetés után választhatják a készpénzes fizetést, amennyiben bankkártyás vagy előre utalásos fizetés nem megoldható. Kérjük, ezt minden esetben előre egyeztessétek kollégáinkkal, valamint készpénzes fizetés esetén a pontos összeget egyben készítsétek elő! Csoportos foglalás esetén sincs mód arra, hogy a pénztárban egyenként fizessenek készpénzben a csoport tagjai.

ÁFÁ-s számla igényeteket előre jelezzétek e-mail-ben és küldjétek el a pontos számlázási adatokat (cégnév, cím, adószám) abban az esetben is, ha a múzeum pénztárában fizettek bankkártyával vagy készpénzben. Ezzel jelentősen csökken a csoport számára a várakozási idő a program előtt.

Az eseti akciók, valamint kedvezményeink nem vonhatók össze.