VÁLASSZ MÚZEUMI PROGRAMOT!

 

A Sziklakórház Atombunker Múzeum három program keretében látogatható.  Mindhárom program tartalmaz tárlatvezetést a múzeumban. Kérjük, nézd meg az alábbi rövid összefoglalót és válaszd ki, hogy Te melyik program keretében látogatnál el hozzánk:

Díjszabásunk megváltozik!

A Sziklakórház Atombunker Múzeum díjszabása 2021. 12. 26-tól megváltozik. Az új díjszabás megtekintéséhez kattints IDE!

TÖRTÉNETI AKADÉMIA

Akkreditált online felnőttképzési program több mint 10 év szakmai munkájából azoknak, akik szeretnének többet megtudni. A program során múzeumi tárlatvezetésen vehetsz részt és hozzáférést kapsz a Történeti Akadémia online képzési platformjához.

KÖZHASZNÚ PROGRAM

A közhasznú program segítségével adományoddal támogatod a múzeumot fenntartó „A Szikla” Múzeumi Közhasznú Alapítvány tevékenységét. Meghatározott adomány felajánlása esetén  ellenszolgáltatásnak nem minősülő szolgáltatásként múzeum látogatást ajánlunk fel [350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet 1. § (5) a), b), 4. § (1) e), 6. §] értelmében.

EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS

Ha csoporttal érkezel vagy SZÉP kártyával fizetnél, akkor az egyszerű tárlatvezetés programot ajánljuk számodra, amely során múzeumi tárlatvezetésen vehetsz részt. Ennek a programnak a díja 27% ÁFÁ-t tartalmaz.

FIZETÉSI MÓDOK

Az online shopban bankkártyával, a múzeumban bankkártyával és SZÉP kártyával lehet fizetni.

Az OTP, K&H és MKB SZÉP kártyát szabadidő zsebét lehet használni EGYSZERŰ MÚZEUMLÁTOGATÁS program választása esetén, kizárólag a múzeumban történő vásárlás esetén. Változás! 2021. 12. 31-ig minden zsebet elfogadunk!

Készpénz, Erzsébet kártya (kultúra, ajándék) és utalvány, valamint Edenred utalvány és kártya (ajándék, kultúra és sport) elfogadása megszűnt.

Az eseti akciók, valamint kedvezményeink nem vonhatók össze.