A múzeum és a programok kialakítása

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szakhatósági előírások miatt a létesítmény csak szakmai vezetés mellett látogatható. Történelmi séták a nyitvatartási időben angol és magyar nyelven külön csoportokban indulnak minden egész órakor. Egyénileg érkező látogatók (10 fő alatt) ezekhez tudnak csatlakozni előzetes bejelentkezés nélkül, érkezési sorrendben.

 

Múzeumunk befogadóképessége korlátozott, ezért biztonsági okokból a programokon meghatározott számú látogató tud részt venni. Az Önök biztonságát és a színvonalas látogatást szem előtt tartva átmenetileg egy csoportban maximálisan 10 fő vehet részt (minimum létszám nincs).

 

8 és 14 fő közötti kisebb csoportokat kérjük, hogy a múzeum korlátozott befogadóképessége miatt e-mail-ben regisztrálják magukat egyéni látogatói csoporthoz legalább 2 munkanappal a tervezett látogatás előtt az info@sziklakorhaz.eu címen, vagy regisztáljanak VIP csoportként. A regisztráció nem érvényes a múzeum írásbeli visszaigazolása nélkül!

 

15 fős vagy afeletti csoportoknak a múzeum korlátozott befogadókészsége miatt regisztrálniuk kell  e-milben vagy a weboldalon keresztül legalább 2 munkanappal a tervezett látogatás előtt a CSOPORTOK fülre kattintva. A regisztráció nem érvényes a múzeum írásbeli visszaigazolása nélkül!

 

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a múzeum tematikája és a kiállítási egységek szemléletes kialakítása miatt a látogatás 6 éves kor alatt nem megengedett, 12 éves kor alatt nem ajánlott.

Részvételi díj (ár/fő)

A múzeumot múzeum látogatás keretében lehet megtekinteni, mely 60 perces vezetett programból áll. Amennyiben szeretné alapítványunk cél szerinti közhasznú tevékenységét adományával támogatni, az alábbi táblázatban meghatározott adomány felajánlása esetén  ellenszolgáltatásnak nem minősülő szolgáltatásként múzeum látogatást ajánlunk fel [350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről, 1. § (5) a), b), 4. § (1) e), 6. §].

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmény igénybevételéhez a kedvezményre való jogosultságot minden esetben igazolni kell.

A feltüntetett díjak 2020. 03. 15-től érvényesek és magukba foglalják a 60 perces szakmai vezetést.

Az eseti akciók, valamint kedvezményeink nem vonhatók össze.

Az OTP, K&H és MKB SZÉP kártyát (szabadidő zseb) és az Edenred utalványt és kártyát (ajándék, kultúra és sport) kizárólag múzeumlátogatás szolgáltatás befizetése esetén tudunk elfogadni!

2019. 12. 31-én az Erzsébet kártya (kultúra, ajándék) és utalvány megszűnt, így ezeket 2020. 01. 01-től nem áll módunkban elfogadni.

Csoportos kedvezmények 15 fő felett

Csoportkedvezmény: – 10%

  • Előzetesen regisztált 15 fő vagy afeletti létszámú csoportok 10% kedvezményre jogosultak a MÚZEUMLÁTOGATÁS szolgáltatási díj értékéből.

 

EÜ dolgozók és fegyveres testületek tagjai: – 50%

  • Előzetesen regisztrált 15 fő vagy afeletti létszámú csoportok 50% kedvezményre jogosultak a MÚZEUMLÁTOGATÁS szolgáltatási díj értékéből. Kedvezményre jogosult szervezetek:
    • Fegyveres testületek tagjai (Honvédség, Rendőrség, Tűzoltóság, Katasztrófavédelem, Polgári Védelem stb.)
    • Orvosok, ápolók, mentősök, közvetlenül az egészségügyben dolgozók