SZIKLAKÓRHÁZ

ATOMBUNKER MÚZEUM

IDŐUTAZÁS A XX. SZÁZAD POKLÁBA

A HÁBORÚ
VALÓDI ARCA
ÉS A BÉKE
ÉRTÉKE

2007- 2019 – 1 000 000 LÁTOGATÓ
2015 & 2016 & 2018 – LEGNÉPSZERŰBB MAGYAR MÚZEUM A TRIPADVISORON
2014 & 2018 – AZ ÉV EURÓPAI MÚZEUMA (EMYA) DÍJ – JELÖLÉS
2014 & 2018 & 2019 -PULSZKY TÁRSASÁG – AZ ÉV MÚZEUMA KÜLÖNDÍJ

INFORMÁCIÓ

DÍJSZABÁS

LÁTOGATÁS

VÁSÁRLÁS

TÖRTÉNET

ÉRTÉKELÉSEINK

Megrázó és egyben megható volt számomra ez a túra! Ilyenkor adok hálát, hogy ilyen körülmények között élünk itt Magyarországon!!! Békében, egészségben és szeretetben!

Ez nagyon elgondolkodtató túra volt és megható, hogy mennyi önfeláldozó ember volt. Köszönöm ez a felemelő élményt

Lilla, 9 éves

Lenyűgöző volt az élmény! De egészen elgondolkodtató, hogy a békére kell törekedni. Köszönjük a tárlatvezetést! Jó hogy nem merül feledésbe, mindenkinek látnia kell!

DÍJAK

KÜLÖNLEGES MÚZEUMI ÉLMÉNY

MEGELEVENEDŐ KIÁLLÍTÁSOK

VIRTUÁLIS MÚZEUM

INTERAKTÍV PROGRAMOK

MÚZEUMPEDAGÓGIA

HÍREK

NYITVATARTÁS

A múzeum minden nap 10:00 – 19:00 között látogatható. Magyar nyelvű tárlatvezetések hétfő-pénteken 14:00-kor indulnak, hétvégén 10:00 – 19:00 között óránként. Angol nyelvű tárlatvezetés minden nap 10:00 – 19:00 között óránként indul. A pénztár, valamint a múzeumi bolt zárása: 18:00.

ZSEBLÁMPÁS TÚRÁK

2023. márciusában minden pénteken és vasárnap 18:00-kor magyar nyelvű zseblámpás túrákat indítunk! A túrák hossza 60-90 perc.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

A múzeum befogadóképessége korlátozott, ezért javasoljuk, amennyiben lehetőséged van rá, váltsd meg garantált időpontra szóló jegyedet elővételben online!

KÉSZPÉNZMENTES MÚZEUM

A Sziklakórház Atombunker Múzeum készpénzmentes múzeum! Kérjük, amennyiben a helyszínen szeretnének vásárolni, készüljenek bankkártyával. (SZÉP kártyát is elfogadunk.)

UTI PÁLYÁZAT 2023

Pályázati lehetőség hátrányos helyzetű iskolai csoportok számára a Sziklakórház Atombunker Múzeum díjmentes meglátogatására kiegészítő programlehetőségekkel, utazási költségtérítéssel és étkezéssel.

AJÁNDÉKJEGYEK KAPHATÓK!

Ajándékozz felejthetetlen élményt! Múzeumi webshopunkban fix időpontra szóló elővételi jegyek mellett ajándékjegyet is vásárolhatsz, amit postai úton küldünk meg Neked.

AUDIO GUIDE elérhető!

Az angol nyelvű túráinkhoz audio guide elérhető 6 nyelven. Az audio guide-ok használata a tárlatvezetés során díjmentes!

TÁMOGATÁS

Kérjük, támogasd Alapítványunk munkáját adományoddal. Segítségedet a múzeum fenntartására, hátrányos helyzetű gyermekek osztálykirándulására, tudományos, kutatási és oktatási tevékenységünk biztosítására fordítjuk.

Kérdése van? Írjon üzenetet!